Осветителни тела за общи части със сензор за движение
 

 

Автоматичните осветителни тела се активират само при наличие на човек в обхвата на сензора. Това гарантира не само по-ниски сметки заелектричество, но и удобство за живущите, тъй като не се налага да включват осветлението. При засичане на движение, съответното осветително тяло се активира, без това да правят останалите такива на етажа или във входа. Така вместо дасветват едновременно няколко или всички лампи, се активират само тези, които е необходимо. Възможно е телата да се оборудват със стандартни, енергоспестяващи или LED крушки.

Цени от 30 лв. с включен монтаж.

а

 

Автоматичните LED осветителни тела за външен монтаж се активират само при наличие на човек в обхвата на сензора. Това гарантира не само по-ниски сметки за електричество поради ниската консумация на LED светлината, но и удобство за живущите, тъй като не се налага да включват осветлението.

Цени от 56 лв. с включен монтаж.

 

b

 

Автоматичните осветителни тела за външен монтаж се активират само при наличие на човек в обхвата на сензора. Това гарантира не само по-ниски сметки за електричество, но и удобство за живущите, тъй като не се налага да включват осветлението.

Цени от 29 лв. с включен монтаж.