Заключване на входове и общи части с безконтактни електронни ключове (RFID) или известно още като заключване с чип.

Това е най-разпространеният метод на заключване на входове. Ключовете представляват малки и удобни ключодържатели, които при доближаване до съответния приемник, задействат контролера и отключват вратата. Стараем се да инсталираме приемника максимално дискретно, така че да не е достъпен за вандалски набези.

Устройството може да управлява: електромагнитен насрещник, дроп-болт, електромагнитна ключалка.

Цени от 120 лв. за устройство с включена инсталация и от 2.50 лв./бр. за безконтактните ключове.

Заключване на входове и общи части с контактни електронни ключове ( Touch Memory/ iButton )

Този метод на отключване гарантира изключително висока сигурност, тъй като ключовете активират контролера след физически контакт и така се елиминира възможността да бъдат клонирани без Вашето знание и съгласие. Устройството се инсталира така, че отвън има достъп единствено до гнездото за контакт на електронния ключ.

Устройството може да управлява: електромагнитен насрещник, дроп-болт, електромагнитна ключалка.

Цени от 155 лв. за устройството с включена инсталация и от 4 лв./бр. за контактните ключове

Заключване на входове и общи части с GSM комуникатор (чрез набиране на номер)

Управлението на заключването чрез GSM става, като се набере конкретен мобилен номер. При разпознаване на викащия номер, системата автоматично отключва входната врата. Ако номерът бъде набран от абонат, чийто номер не е предварително програмиран, системата няма да реагира на позвъняването. При активиране, системата не отговаря на повикването и викащия абонат не заплаща разговор. По този начин можете да отключите вратата дори дистанционно, където и да се намирате, за да осигурите достъп на познати, куриери и т.н. Удобно е и в случай, че входът не разполага с домофон.

Устройството може да управлява: електромагнитен насрещник, дроп-болт, електромагнитна ключалка.

Цена от 250 лв. за устройство с включена инсталация.

Заключване на входове и общи части с дистанционно управление със скачащ код

Устройството работи със "скачащ" код, така че да не позволява подслушването му и отключването на вратата чрез повтаряне на кода. Това дава максимална сигурност на заключвания обект. Поддържа до 100 бр. дистанционни управления и е удобен за малки входове, бариери, гаражни врати и др.

Цена от 190 лв. за устройство с включена инсталация